Xtorm AL390 - Baterie externa laptop 18000mAh

935,00 RON
cu TVA

Acumulator extern pentru laptop Xtorm AL390, 1 x 230V, 2 x 5V (USB), 18000mAh

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Baterie externa pentru laptop Xtorm AL390

Xtorm AL390 este un acumulator extern profesional, cu o capacitate de 18000 mAh, dotat cu doua porturi de iesire USB (5V2.4A). Ce deosebeste acest device de celelalte baterii disponibile pe piata? AL390 este echipat cu o priza de iesire la 230V, cu o putere maxima de 85W si continua de 65W! Poate alimenta majoritatea dispozitivelor de mici dimensiuni, necesare intr-o calatorie, masina, camping, excursii sau alte activitati ce se desfasoara departe de o sursa de curent, precum laptop, drona, aparat foto, etc.
Este ideala intr-o calatorie de afaceri, in vacanta sau la scoala. Acum puteti incarca tot ce aveti nevoie, oriunde doriti. Laptop, notebook, netbook sau tableta – puteti incarca totul fara sa folositi reteaua electrica.

Eficienta ridicata
Asigura cea mai mica pierdere de energie in timpul procesului de incarcare.

Gestionarea automata a energiei
Bateria este echipata cu APM-chip. Acest lucru inseamna ca bateria echilibreaza automat viteza corecta de incarcare si eficienta, impartind energia intre dispozitivele conectate. 

Incarcare rapida
Bateria are iesiri si intrari ce suporta amperaje mari. Functia face posibila incarcarea dispozitivului conectat cat mai repede posibil si reincarcarea bateriei externe la viteza mare.

Siguranta

Foloseste cele mai bune celule, care intrunesc toate cerintele de sigruanta si care pot oferi incarcarea rapida de care aveti nevoie. Protejeaza bateria interna si bateria dispozitivelor mobile atasate contra supraincarcarii. Este echipata cu un cip de control al temperaturii care previne supraincalzirea.

Utilizare baterie

Iesire priza 220V

Daca fisa dispozitivului dvs. nu este compatibila cu iesirea 230V bateriei, utilizati adaptorul de priza inclus in pachet.
Comutati selectorul AC in pozitia ON (indreptat spre priza, nu spre USB-uri). Conectati incarcatorul laptopului la baterie utilizand incarcatorul dvs. Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati laptopul la finalizarea incarcarii.

Iesire USB 5V

Comutati selectorul AC in pozitia OFF (indreptat spre USB-uri, nu spre priza). Conectati cablul USB la unul din porturile incorporate. Conectati cablul la dispozitivul pe care doriti sa il incarcati (telefon, tableta, lanterna, etc.). Tineti apasat butonul power timp de 1-2 secunde pentru a aprinde bateria. Incarcarea a inceput. Deconectati dispozitivul dvs. la finalizarea incarcarii.

Incarcare baterie

Utilizati doar incarcatorul inclus in pachet! Conectati incarcatorul la baterie si alimentati-l la retea. Ledurile indicatoare de nivel vor incepe sa clipeasca succesiv (1 led - 25%, 2 leduri - 50%, 3 leduri 75%, 4 leduri - 100%). Incarcarea dureaza aproximativ 3-4 ore. Cele patru leduri vor lumina constant atunci cand incarcarea s-a finalizat. 
Atentie! Daca in momentul in care puneti bateria la incarcat toate cele patru leduri clipesc simultan, acest lucru inseamna ca nu exista un voltaj suficient pe retea. Opriti incarcarea si cautati alta sursa de alimentare.

Pachet baterie externa Xtorm AL390: 

Baterie Xtorm AL390 Incarcator baterie Adaptor priza Husa
AL390 19V 220V Husa
AL390
Capacitate (mAh):
18000
Lungime:
186 mm
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
12
Inaltime:
28 mm
Latime:
129 mm
Greutate:
650 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !