Morakniv Rope - Cutit Morakniv - 1

Morakniv Rope - Cutit

58,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv Rope, TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Cutit Morakniv Rope

Morakniv Rope este un cutit profesional destinat utilizatorilor care se confrunta constant cu materiale care, in mod normal, ar toci foarte repede lama cutitului (carton, hartie, nylon, franghii, funii, parame, etc.). Morakniv au gasit solutia acestei probleme: aproximativ doua treimi din lungimea taisului este serat - zimtat. Datorita taisului zimtat puteti taia cu usurinta chiar si parama, fara riscul de a toci repede lama. 

Lama este confectionata din otel inoxidabil Sandvik, iar manerul, cu aderenta foarte ridicata datorita modelului patentat de pe acesta, din TPE (Termoplastic cauciucat). Cutitele Morakniv cu lama din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicatii marine, pescuit, camping, hiking, vanatoare si constructii, unde sunt utilizate intens si expuse in mod constant la murdarie si umiditate. Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere.

Continut pachet Morakniv Rope:

Cutit Morakniv Rope Teaca Morakvin
Rope Teaca
12098
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
206 mm
Lungime lama:
91 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta + Seratii
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
114 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !