Morakniv 510 - Cutit Morakniv - 1

Morakniv 510 - Cutit

56,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv 510, TPE, Otel carbon

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Cutit Morakniv 510

Morakniv 510, supranumit si "Lama salbaticiei", este un cutit indragit de toti expertii outdoor. Motivul? Pretul modest, greutatea redusa si calitatea exceptionala a materialelor. Cutitele Morakniv construite din otel carbon, ating o duritate ridicata, sunt usor de ascutit si exceptional de durabile. Acest otel este indicat in aplicatii care necesita durabilitate ridicata si ascutire frecventa. Acesta este mai dur decat otelul inoxidabil, permitandu-i sa aiba un tais mult mai precis. Lama este calita la o duritate de 58-60 HRC, pentru a rezista mai bine la stresul loviturilor - despicat, cioplit, etc.

Mora 510 este, de asemenea, un partener de incredere in supravietuire, putand fi folosit pentru taiere, sapare, despicare, prim ajutor si prepararea produselor alimentare. Profilul Scandi al lamei impiedica cutitul sa alunece usor si musca in suprafete fara a se bloca. 

Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din polimer fixeaza cutitul pe pozitie, iar prinderea rapida garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Continut pachet cutit Morakniv 510:

Cutit Morakniv 510 Teaca Morakniv
Morakniv 510 Teaca
11732
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
208 mm
Lungime lama:
95 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
89 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  04 Jul 2018 (Morakniv 510 - Cutit) :
(5/5

Cutit Morakniv 510, TPE, Otel carbon

cutitul este din otel carbon,foarte rezistent,si bine ascutit,taie ca si briciul.sunt multumit de el si de promptitudinea cu care mi-a fost livrat.

Report abuse