Cutit Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler

Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler - Cutit

130,00 RON
cu TVA

Cutit pentru pescuit Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler, TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler

Dupa cum sugeareaza si numele, Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler este un cutit conceput special pentru pescari, cu lama din otel inoxidabil Sandvik 12C27 si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv cu lama din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicatii marine, pescuit, camping, hiking, vanatoare si constructii, unde sunt utilizate intens si expuse in mod constant la murdarie si umiditate.

Seria Fishing Comfort a fost conceputa de Mora special pentru pentru pescari, amatori sau profesionisti. Modelul 150 Scaler ofera dimensiuni generoase (150mm lungimea lamei), suficient pentru orice captura, otel inoxidabil Sandvik 12C27, pentru o rezistenta inegalabila la coroziune si o portiune zimtata pe partea superioara a lamei, ideala pentru curatarea pestilor de solzi (Scaler).

Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din polimer mentite cutitul pe pozitie printr-un sitem de blocare rapida, iar  prinderea fixa (sau cea rapida) garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana. Teaca a fost realizata in sistemul ”Easy-Clean”, cu fante care alterneaza pe fiecare parte a acesteia. Datorita acestui design unic, teaca poate fi curatata cu usurinta doar cu apa, fara a fi nevoie sa utilizati alte unelte (sau cutitul in sine) pentru a indeparta mizeria si/sau ramasitele.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere.Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Continut pachet Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler:

Cutit Morakniv Fishing Comfort Scaler Teaca Morakniv Prindere centura fixa Prindere centura rapida
Morakniv Fishing Comfort Scaler Teaca P fixa P rapida
11893
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
265 mm
Lungime lama:
150 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta + Seratii
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
126 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  07 Dec 2018 (Morakniv Fishing Comfort 150 Scaler - Cutit) :
(5/5

Foarte bun.

Am ales acest cutit in locul unui Morakniv 748 MG. Profilul lamei mi se pare mai potrivit pentru bucatarie. Si faptul ca are 2 mm grosime (fata de 2.5 mm).
Important e faptul ca otelul - Sandvik 12C27 - isi face treaba si mentine taisul (motivul principal pentru care l-am cumparat).
Nu exista termen de comparatie intre cutitele din hypermarketuri - no name - no steel - si un cutit Mora. Pentru ascutire folosesc o piatra 3000/8000.

Report abuse