Morakniv Eldris Neck Knife Kit - Cutit cu amnar

185,00 RON
cu TVA

Cutit cu amnar Morakniv Eldris Neck Knife Kit,TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Morakniv Eldris Neck Knife Kit

Morakniv Eldris Neck Knife Kit este un pachet ce contine cutitul Morakniv Eldris, un amnar Morakniv (cu o durata de viata de aproximativ 7000 utilizari si capabil emita o scanteie de aproximativ 3000°C chiar si atunci cand este umed!), un atasament pentru teaca cutitului (gaica) pentru blocarea cutitului si un snur din paracord pentru atasarea cutitului la gat.

Morakniv Eldris este cel mai mic cutit pe care il produc cei de la Mora. Are o lama fixa de inalta calitate ce masoara 59 mm, cu tais multifunctional, construita din otel inoxidabil Sandvik 12C27 si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv cu lama din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicatii marine, pescuit, camping, hiking, vanatoare si constructii, unde sunt utilizate intens si expuse in mod constant la murdarie si umiditate. Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Dimensiunile reduse dau un control exceptional asupra lamei, facand din cutitul Morakniv Eldris partenerul ideal pentru orice situatie. Este un cutit perfect pentru sculptura si actiuni care necesita finete.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere.

Continut pachet cutit Morakniv Eldris Neck Knife Kit:

Cutit Morakniv Eldris Teaca Morakniv Amnar Morakniv Gaica blocare cutit Paracord
Morakniv Eldris Teaca Amnar Gaica blocare Paracord
12629
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
143 mm
Lungime lama:
59 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
119 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !