Cutit Morakniv PRO S

Morakniv PRO S - Cutit

50,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv PRO S, TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 4 note - 4 Recenzii(e)
Vezi distributia

Morakniv PRO S

Morakniv PRO S este un cutit perfect pentru orice activitate, cu lama din otel inoxidabil Sandvik si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv cu lama din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicatii marine, exploatare industriala, pescuit, camping, hiking, vanatoare si constructii, unde sunt utilizate intens si expuse in mod constant la murdarie si umiditate.

PRO S a fost conceput special pentru utilizare in mediul industrial (in special constructii), de aceea cei de la Morakniv au pus accent mai mare pe design si rezistenta decat pe finisajul cutitului. Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere.

Continut pachet Morakniv PRO S:

Cutit Moravkiv PRO S Teaca Morakniv
Morakniv PRO S Teaca
12242
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
206 mm
Lungime lama:
91 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
115 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  07 Dec 2018 (Morakniv PRO S - Cutit) :
(5/5

Un cutit utilitar bun

Pentru cele mai mici activitati in casa sau in jurul ei pana la cele mai mari - acest cutit este bun. Priză bună, manevrabilitate excelentă și un preț accesibil.
Livrare prompta de la elanterna.ro.

Report abuse
De pe  25 Aug 2018 (Morakniv PRO S - Cutit) :
(5/5

Excelent

Fabricat în Suedia,cred că spune totul.Mânerul din materiale antialunecare împiedică și rotirea cuțitului în mână,se așează bine în palmă,ușor dar echilibrat,oțel de calitate,stă fix în teacă(iese doar dacă scuturi teaca puternic).Foarte ingenios sistemul de îmbinare al mai multor teci de acest tip,chiar dacă conțin alte modele ca și Robust,Rope etc.

Report abuse
De pe  03 May 2018 (Morakniv PRO S - Cutit) :
(5/5

Morakniv pro s

Sunt mai mult decât mulțumit. Primul cuțit l.am luat din Suedia și de atunci nu mai folosesc tradiționalul cutter.

Report abuse
De pe  26 Mar 2018 (Morakniv PRO S - Cutit) :
(5/5

Mora

Un cutit ok, lama mai lata ca la companion, dar mai subtire, garda este utila, este mai sigur la alunecare comparativ cu un companion, taie bine ca orice mora, pretul este bun pt ce ofera acest cutit

Report abuse