Morakniv Companion Heavy Duty - Cutit Morakniv - 2

Morakniv Companion Heavy Duty - Cutit

85,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv Companion Heavy Duty (Military Green), TPE, Otel carbon

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Morakniv Companion Heavy Duty

Morakniv Companion MG este un cutit unic pentru entuziastii iesirilor in aer liber, cu lama din otel carbon satinat de 3.2 mm grosime si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv construite din otel carbon, ating o duritate ridicata, sunt usor de ascutit si exceptional de durabile. Acest otel este indicat in aplicatii care necesita durabilitate ridicata si ascutire frecventa. Acesta este mai dur decat otelul inoxidabil, permitandu-i sa aiba un tais mult mai precis. Lama este calita la o duritate de 58-60 HRC, pentru a rezista mai bine la stresul loviturilor - despicat, cioplit, etc.

Companion Heavy Duty este, de asemenea, un partener de incredere in supravietuire, putand fi folosit pentru taiere, sapare, despicare, prim ajutor si prepararea produselor alimentare. Profilul Scandi al lamei impiedica cutitul sa alunece usor si musca in suprafete fara a se bloca, iar lama lunga de 109 mm este ideala pentru cioplire. Partea superioara a lamei este proiectata sa aiba muchiile mai aspre, pentru a putea fi folosit cu un amnar (amnarul nu este inclus in pachet). 

Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din polimer fixeaza cutitul pe pozitie, iar prinderea rapida garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Nota. Modelul Companion Heavy Duty vine ambalat in blister de plastic si carton - perfect pentru cadou.

Continut pachet Morakniv Companion Heavy Duty:

Cutit Morakniv Companion HD Teaca Morakniv
Morakniv Companion HD Teaca
12210
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
224 mm
Lungime lama:
104 mm
Grosime lama:
3.2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Greutate:
136 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !