Cutit Morakniv Bushcraft Survival Black

Morakniv Bushcraft Survival Black - Cutit cu amnar

300,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv Bushcraft Survival Black, TPE, Otel carbon (include amnar si pila diamantata pentru ascutit)

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Morakniv Bushcraft Survival Black

Este pachetul complet la cutitului Morakniv Bushcraft BlackIn pachetul cutitului veti primi un amnar Morakniv (cu o durata de viata de aproximativ 7000 utilizari si capabil emita o scanteie de aproximativ 3000°C chiar si atunci cand este umed!) precum si un atasament pe teaca cutitului, cu un suport pentru amnar si pe care este montata o pila diamantata pentru ascutit.

Cu o lama de otel carbon cu grosimea de 3.2 mm, tratata anticoroziune cu DLC din wolfram negru, cutitul Morakniv Bushcraft Survival Black va fi unul dintre cele mai rezistente si fiabile cutite pe care il veti detine. Cutitele Morakniv construite din otel carbon, ating o duritate ridicata, sunt usor de ascutit si exceptional de durabile. Acest otel este indicat in aplicatii care necesita durabilitate ridicata si ascutire frecventa. Acesta este mai dur decat otelul inoxidabil, permitandu-i sa aiba un tais mult mai precis.

Lama este calita la o duritate de 58-60 HRC, pentru a rezista mai bine la stresul loviturilor - despicat, cioplit, etc. Unghiul taisului este, prin urmare, ceva mai mare (aproximativ 27 grade) pentru a oferi rezista mai buna in cazul unui tratament mai dur.

Profilul Scandi al lamei impiedica cutitul sa alunece usor si musca in suprafete fara a se bloca, iar lama lunga de 109 mm este ideala pentru cioplire. Partea superioara a lamei este proiectata sa aiba muchiile mai aspre, pentru a putea fi folosit cu un amnar (amnarul este inclus in pachet). Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din polimer fixeaza cutitul pe pozitie, iar prinderea fixa (sau cea rapida) garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Nota. Modelul Bushcraft Survival Black vine ambalat in blister de plastic si carton - perfect pentru cadou.

Continut pachet Morakniv Bushcraft Survival Black:

Cutit Morakniv Bushcraft Survival Black Teaca si pila Morakniv Survival Amnar Prindere centura fixa Prindere centura rapida
Morakniv Bushcraft Black Teaca + pila

Amnar Prindere Fixa Prindere rapida
11742
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
232 mm
Lungime lama:
109 mm
Grosime lama:
3.2 mm
Tratament lama:
Black Idroglider®
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Greutate:
229 g
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  03 Jan 2019 (Morakniv Bushcraft Survival Black - Cutit cu amnar) :
(5/5

Cuțit deosebit

Sunt incantat de promptitudinea firmei dumneavoastră, iar referitor la produs, este atât de bun încât voi mai comanda unul și asta pentru a-l avea ca rezervă în caz de pierdere pentru ca de rezistat se vede clar ca tine o viata. Vă mulțumesc.

Report abuse
De pe  23 May 2018 (Morakniv Bushcraft Survival Black - Cutit cu amnar) :
(5/5

Firma serioasa si produs de o calitate impecabila

Calitate excelenta si promptitudine in livrare din partea ELANTERNA.RO

Report abuse