Ganzo Firebird F720-GR - Briceag

200,00 RON
cu TVA

Briceag Ganzo Firebird F720-GR, Fibra de sticla G10, 440C.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Briceag Ganzo Firebird F720-GR

Ganzo Firebird F720-GR este un briceag cu lama dreapta, confectionata din otel inoxidabil 440C rezistent la coroziune, abraziune, si uzura, cu finisaj satin, linere din otel si plasele din fibra de sticla ranforsata G10 verdeEste un briceag cu o constructie robusta, dimensiuni generoase, un design superb, extrem de ergonomic si o greutate de 205 grame. Profilul lamei este stil Drop Point. Comabinatia materialelor utilizate in constructie ii ofera o duritate ridicata, rezistenta excelenta la uzura si intemperii, iar datorita greutatii mici, poate fi transportat si utilizat in orice situatie, chiar zilnic (EDC). 

Este este prevazut cu clip reversibil in 2 pozitii si gaura pentru snur. Deschiderea acestuia se poate face cu o singura mana, inchiderea nu. Sistem de blocare G-Lock (bolt action).

Pachetul contine:

1 x briceag Ganzo Firebird F720-GR

F720-GR
Material lama:
440C
Material maner:
G10 Laminat
Lungime totala:
210 mm
Lungime lama:
90 mm
Grosime lama:
4 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Greutate:
205 g
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  20 Apr 2021 (Ganzo Firebird F720-GR - Briceag) :
(5/5

Calitate excepțională

Dețin până în prezent Ganzo fh957/fh61 foarte greu am găsit un Ganzo 927M de la ruike dețin un hussard 121 și un fang k 105 produse la fel calitative că cele de la Ganzo dar ceva mă atrage mai mult către Ganzo .
Prețul nu ar fi chiar așa rău la ce pot oferi .
Urmărind review-uri pentru alte produse Ganzo m-am ciocnit deseori de acest Ganzo 720 și am considerat că este un cuțit urat dar văzând gradul de enduranta am hotărât să cumpăr unul .
In momentul când am deschis pachetul și am putut sa al țin în mână un zambet a răsărit pe fata mea , incredibil am greșit când am considerat că este urat .
Fly open de la prima incercare are un pic peste 200 g dar cine a zis că este greu un Ganzo fh61 are 100g și este de cel puțin 4 ori mai mic decât g720 .
Nu are joc in lama nici orizontal nici vertical este robust taie foarte bine că și celelalte produse Ganzo .
Da unele produse Ganzo par a fi inspirate din alte produse de succes dar foarte scumpe dar oferă o calitate foarte buna comparativ cu prețul , multi ce dețin originale design aleg sa cumpere Ganzo pentru un simplu motiv raportul calitate preț este unul foarte bun .
Mulțumesc echipei Elanterna pentru gradul de promtitudine , Constanta/ București am avut produs în mână a doua zi .
Mulțumesc .

Report abuse