LionSteel Myto Bronze Titanium - Briceag

1.425,00 RON
cu TVA

Briceag LionSteel Myto Bronze Titanium, Titan, Böhler M390.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Briceag LionSteel Myto Bronze Titanium  

LionSteel Myto este un briceag cu lama dreapta, confectionata din otel inoxidabil Böhler M390 obtinut din pudra metalurgica, varf Drop Point si ascutire clasica Flat Grind. Este extrem de rezistent la coroziune, abraziune, uzura si vine cu finisaj satin. Manerul este construit in totalitate din titan, inclusiv distantierul, iar lungimea totala a briceagului este de 201 mm

Datorita materialelor de cea mai buna calitate utilizate, a rezistentei si duritatii ridicate a otelului M390, dar si a greutatii de doar 118 grame, LionSteel Myto este un briceag perfect pentru utilizarea zilnica (EDC).

Este este prevazut cu clip reversibil pentru buzunar Deep Carry, gaura pentru snur si glass breaker cu strike tip carbura de wolfram.

Deschiderea si inchiderea se pot face cu o singura mana si sunt asistate de sistemul de rulmenti IKBS. Sistem de blocare Frame/Flipper Lock.

Myto este echipat cu cateva inovatii unice pentru LionSteel:
-Flipper-ul si glass breaker-ul se pot demonta si inlocui cu un surub ingropat (pentru flipper) si un surub plat (pentru glass breaker),
-Sistemul de rulmenti IKBS, care asigura o descidere ultra rapida a briceagului,
-Clip solid deep carry reversibil, confectionat din titan,
-Glass breaker din carbura de wolfram.

MT01 BR
Material lama:
Bohler M390
Lungime lama:
83 mm
Greutate:
118 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  17 Feb 2021 (LionSteel Myto Bronze Titanium - Briceag) :
(5/5

Eleganta si rafinament

Forme superbe, ergonomie superba, lama superba, totul sa superlativ despre acest briceag. Este unul din lucrurile pe care nu trebuie sa le cuantifici in bani ci in satisfactie, dorinta, pofta.

Report abuse