Boker Plus Fire Starter - Amnar multifunctional

69,00 RON
cu TVA

Amnar multifunctional Boker Plus Fire Starter, 3000°C ~7000 utilizari.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Amnar Boker Plus Fire Starter

Asigurati-va ca puteti aprinde focul oriunde va aflati cu amnarul Boker Plus Fire Starter

Oxidul de protectie de pe amnar (suprafata neagra) trebuie curatat inainte de utilizare. Scanteile ating 3000°C si garanteaza aprinderea focului in orice fel de vreme, chiar si pe ploaie sau zapada. Amnarul Boker Plus Fire Starter ofera pana la 7000 de utilizari. Aprinde cu usurinta hartie, lemn (aschii), isca sau iarba uscata.

Lama atasata de lantul amnarului indeplineste mai multe functii: razuitor pentru amnar (partea semirotunda), desfacator sticle / cheie 7mm, rigla, lama (o puteti folosi pentru a face aschii). Tubul in care sta amnarul este etans si are incroporata o busola.

09BO778
Lungime totala:
120 mm
Greutate:
100 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  15 Feb 2021 (Boker Plus Fire Starter - Amnar multifunctional) :
(5/5

Doar calitate

Achizitia am facut-o doar pentru ca produsul arata o calitate care se gaseste mai rar in zilele noastre . Exteriorul este frumos randalinat , ofera o buna priza in mana , fara sa deranjeze sau sa agate . La un capat are atasata o busola care da indicatii corecte , pachetul mai include un tragaci ( scaparici ) gradat in centimetri si in inch ; ceea ce este deosebit la acesta, este faptul ca bucata de material cuprinsa intre semiluna si desfacatorul de capse de bere este ascutita la 45 de grade , asadar avem o mica lama taietoare , utilitate care acum n-o vad , dar mai vorbim . Sa nu uitam si lantisorul care este de genul celor folosite la dog-tag-uri . Sincer , nu ma vad cu acest ansamblu atarnat la gat , e suficient de greu , prefer sa port un neck-knife . Ca si functionabilitate , scantei decente cu tragaciul propriu , mai spectaculoase cu nebunia mea de Opinel No.12 carbon .


9 scaparici
]

Report abuse