Work Sharp Benchtop Whetstone - Ascutitor manual

185,00 RON
cu TVA

Dispozitiv pentru ascutit Work Sharp Benchtop Whetstone

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Work Sharp Benchtop Whetstone

Work Sharp Benchtop Whetstone este o solutie compacta de ascutire, bazata pe o tehnica clasica de ascutire - piatra de apa. Indiferent de tipul cutitului sau al briceagului pe care il detineti, Work Sharp Benchtop Whetstone va poate ajuta sa obtineti de fiecare dat o ascutire profesionala cu un efort minim.

Pachetul este compus dintr-un suport cu recipient pentru apa si o piatra de apa cu doua granulatii: 1000 pentru reascutire si 6000 pentru finisare. In plus, ascutitorul este insotit de cate un ghidaj pentru unghiul de ascutire pe fiecare capat al pietrei. Unghiurile sunt de 15° si 17° si se pot ajusta cu usurinta datorita contactului magnetic al suportului.

Nota. Inainte de fiecare utilizare, piatra de scutire trebuie sa stea in apa timp de 5-10 minute. Pentru a evita zgarieturile fine pe finisajul lamei, se recomanda folosirea unei benzi de mascare.

Cu greutatea lui redusa si dimensiunile mici, Work Sharp Benchtop Whetstone se poate incadra cu usurinta in orice trusa, atelier sau bucatarie.

Ascute:

-Cutite (de vanatoare, EDC, bushcraft, de bucatarie, etc.)
-Bricege

09DX162
Greutate:
1021 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !