Work Sharp Ken Onion Angle Set - Ascutitor manual

309,00 RON
cu TVA

Dispozitiv pentru ascutit cutite si unelte Work Sharp Angle Set by Ken Onion

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Work Sharp Ken Onion Angle Set

Work Sharp Angle Set este o solutie versatila de ascutire, conceputa in parteneriat cu Ken Onion. Indiferent de cutitul, briceagul sau unealta pe care o detineti, Work Sharp Angle Set va poate ajuta sa obtineti de fiecare dat o ascutire profesionala cu un efort minim.

Ofera patru suprafete de ascutire: doua diamantate (granulatie 400 si 800) si doua ceramice (una pentru finisarea taisului, cealalta pentru ascutirea seratiilor - zimtilor). Unghiul de ascutire se poate ajusta foarte usor, in trepte de 2.5° (15°, 17.5°, 20°, 22.5°, 25°), marcate in baza magnetica.

Este construit din duraluminiu si PVC industrial, motiv pentru care ofera o rezistenta ridicata la socuri si intemperii. Este indicat atat incepatorilor cat si profesionistilor.

Cu greutatea lui redusa si dimensiunile mici, Work Sharp Ken Onion Angle Set se poate incadra cu usurinta in orice trusa, atelier sau bucatarie.

Ascute:

09DX159
Lungime totala:
248 mm
Greutate:
590 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  15 Feb 2021 (Work Sharp Ken Onion Angle Set - Ascutitor manual) :
(5/5

ascutitor ideal

parerea mea este ca acest ascutitor este unul dintre cele mai bune de pe piata (eu cred ca cel mai bun). A avut si spyderco ceva in acest gen dar mult mai rudimentar si parca chinesse. Acesta incorporeaza 3 pietre de granulatii diferite, usor de schimbat prin rotire, si ceramica.
Nu poti sa vrei mai mult. Poate doar daca esti foarte comod si vrei sa bagi in priza si sa ascuta iti iei ceva electric dar nu va ascuti la fel de fin si in plus nu mai are farmecul ca ascuti tu.

Report abuse