Work Sharp Pivot Plus - Ascutitor manual

50,00 RON
cu TVA

Dispozitiv pentru ascutit cutite si unelte Work Sharp Pivot Plus

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Work Sharp Pivot Plus

Work Sharp Pivot Plus este un ascutitor proiectat special pentru cei care au nevoie de o solutie completa, robusta si compacta de ascutire. Include doua etape de ascutire: lame din carbura si bare ceramice, ambele setate la un unghi de ascutire de 25°. Lamele din carbura sunt fixate pe doua arcuri puternice. Acestea va permit sa urmati curbura taisului cu usurinta, pentru o ascutire de precizie garantata. Acest stil, impreuna cu finisarea pe barele ceramice, este recomandat pentru refacerea cu usurinta a taisului cutitelor mai vechi sau foarte uzate. In plus, lamele din carbura se pot bloca. Astfel acestea vor ”musca” mai putin din material, ideal pentru ascutirea normala a cutitelor / bricegelor.

Pentru a completa pachetul, ascutitorul are incorporata o pila conica diamantata pliabila. Aceasta este perfecta pentru reascutirea lamelor zimtate (serate, serrated).

Cu greutatea lui redusa si dimensiunile mici, Pivot Plus se poate incadra cu usurinta in orice trusa EDC, in buzunar, in cutia de scule sau chiar si in bucatarie.

Ascute:

09DX156
Lungime totala:
89 mm
Greutate:
68 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  15 Apr 2020 (Work Sharp Pivot Plus - Ascutitor manual) :
(5/5

produs Bun!

raport calitate,fiabilitate,pret=Bun!

Report abuse