Klarus S2 Ti-Scal - Briceag breloc

190,00 RON
cu TVA

Briceag Klarus S2 Ti-Scal, Titan, Lama bisturiu nr. 24, otel carbon chirurgical

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Klarus S2 Ti-Scal

Klarus S2 Ti-Scal este un briceag compact (140mm deschis, 83.5mm inchis si doar 3mm grosime) construit din titan, conceput special pentru utilizarea si purtarea zilnica EDC (greutate 10.4 grame). Lama este fabricata din otel carbon chirurgical. Este construit sa accepte lame pentru bisturiu si vine echipat cu doua lame nr. 24.

Titanul este aproape singurul metal din lume complet non - toxic pentru organismul uman (de aceea este utilizat in constructia dispozitivelor medicale), se utilizeaza in domeniul aerospatial, fiind capabil sa se adapteze la condițiile dure ale spatiului cosmic, precum si in domeniul auto si militar.

-Densitatea titanului de este 4,51g / cm3; mai mare decat a aluminiului, dar mai mica decat a otelului, cuprului si a nichelului. Aceasta ii ofera o greutate cu mult redusa fata de celelalte aliaje; cu toate acestea, duritatea este mai mare decat duritatea aluminiului si chiar si cea a otelului.
-Rezistenta la coroziune: Titanul este rezistent la rugina chiar si la adancimi foarte mari in oceane si mari; rezista foarte bine in medii acide cum ar fi acidul clorhidric sau azotic.
-Rezistenta la tempereturi ridicate sau scazute:  Punctul de topire al titanului este extrem de mare (1941°K sau 1668°C), acesta putand fi utilizat pentru o perioada indelungata la peste 600°C. Duritatea materialului creste odata cu racirea acestiua, maleabilitatea insa ramane aproape constanta. Metalul ramane flexibil chiar si aproape de 0 absolut (-273°C), fara a deveni casant.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Continut pachet Klarus S2 Ti-Scal:

Briceag Klarus S2 Ti-Scal Lama de rezerva Inel chei
S2 Ti-Scal Lama Inel
KS2Ti
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
Titan
Lungime totala:
140 mm
Lungime lama:
46 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
Greutate:
10.4 g
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !