Ganzo Firebird G747-2-WD2 - Briceag Ganzo - 1

Ganzo Firebird G747-2-WD2 - Briceag

125,00 RON
cu TVA

Briceag Ganzo Firebird G747-2-WD2 Automatic, Lemn, 440C.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Briceag Ganzo Firebird G747-2-WD2

Ganzo Firebird G747-2-WD2 Automatic este un briceag elegant, cu deschidere asistata si sistem avansat de blocare. Are lama dreapta, confectionata din otel inoxidabil 440C rezistent la coroziune, abraziune, si uzura, cu finisaj sablat, linere din otel, plasele din lemn si lungime totala 210 mmEste un briceag cu o constructie robusta, un design superb, extrem de ergonomic si o greutate redusa de 162 grame. Profilul lamei este stil Bowie. 

Comabinatia materialelor utilizate in constructie ii ofera rezistenta excelenta la uzura si intemperii, iar datorita greutatii mici, poate fi transportat si utilizat in orice situatie, chiar zilnic (EDC). 

Este este prevazut cu clip. Deschiderea si inchiderea briceagului se pot face cu o singura mana. Sistem de deschidere si blocare Push Button.

Pachetul contine:

1 x briceag Ganzo Firebird G747-2-WD2
1 x saculet transport Ganzo Firebird

G747-2-WD2
Material lama:
440C
Material maner:
Lemn
Lungime totala:
210 mm
Lungime lama:
92 mm
Grosime lama:
3.3 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
12
Greutate:
162 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  02 May 2019 (Ganzo Firebird G747-2-WD2 - Briceag) :
(5/5

Briceag foarte bun, în special pentru pregătirea alimentelor

Briceagul este mare, greu și bine executat, în sensul că arcul este puternic, iar lama nu are joc în mâner. Butonul este la același nivel cu suprafața mânerului și necesită o oarecare forță pentru a fi acționat, astfel încât riscul de declanșare accidentală este foarte scăzut. Finisajul mat al lamei o face atât rezistentă la murdărie și amprente, cât și mai ușor de curățat decât cele lucioase.

Precum toate celelalte Ganzo, și acesta a venit cu șurubele care nu erau complet înfiletate din fabrică. În plus, un distanțier din aluminiu, de la baza mânerului, este strâmb; nu este afectată funcționarea briceagului, e doar mai greu de curățat uneori, atunci când adună mizerie în fanta rămasă prin îmbinarea defectuoasă.

Pentru că lama este rezistentă la uzură, este suficient de lungă, are o formă utilă pentru mai multe operațiuni (tranșat, împuns, tăiat, curățat) și este lipsită țâmburușe, precum cele cu sistem de închidere tip Benchmade, care adună resturi de alimente în jurul lor, briceagul s-a dovedit util la masă și în bucătărie.

Plăselele sunt confecționate dintr-un lemn dur de o culoare foarte închisă, astfel încât desenul fibrelor este greu sesizabil. La prima vedere par a fi făcute din plastic; finisajul lor este lucios și implicit alunecos, atunci când briceagul se udă sau devine unsuros.

Report abuse
De pe  24 Feb 2019 (Ganzo Firebird G747-2-WD2 - Briceag) :
(5/5

Excelent

E primul Ganzo pe care îl cumpăr. Aspectul este foarte plăcut, finisaj impecabil, se simte bine în mână și taie ca un brici.

Report abuse