Morakniv Companion Heavy Duty (S) Burnt Orange - Cutit Morakniv - 1

Morakniv Companion Heavy Duty (S) Burnt Orange - Cutit

85,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv Companion Heavy Duty S (Burnt Orange), TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
 (4/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Cutit Morakniv Companion Heavy Duty Stainless

Morakniv Companion Heavy Duty este un cutit unic pentru entuziastii iesirilor in aer liber, cu lama din otel inoxidabil Sandvik 12C27, satinat, de 3.2 mm grosime si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Lama este calita la o duritate de 56-58 HRC, pentru a rezista mai buna la stresul loviturilor - despicat, cioplit, etc.

Companion Heavy Duty este, de asemenea, un partener de incredere in supravietuire, putand fi folosit pentru taiere, sapare, despicare, prim ajutor si prepararea produselor alimentare. Profilul Scandi al lamei impiedica cutitul sa alunece usor si musca in suprafete fara a se bloca, iar lama lunga de 104 mm este ideala pentru cioplire.

Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din polimer fixeaza cutitul pe pozitie, iar prinderea rapida garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere. Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Continut pachet Morakniv Companion Heavy Duty:

Cutit Morakniv Companion Teaca morakniv
Morakniv Companion Orange Teaca
13159
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
224 mm
Lungime lama:
104 mm
Grosime lama:
3.2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
136 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  30 Jan 2019 (Morakniv Companion Heavy Duty (S) Burnt Orange - Cutit) :
(4/5

Cutit mora heavy duty opinia personala

Este un cutit bun,de calitate dar spre deosebire de mora companion clasic are 2 minusuri si anume : 1 la îmbinarea lamei cu manerul ramane un spatiu in jurul lamei pe unde se pot infiltra apa, sânge,mizerie etc, deci probleme de etansietate lama-maner si 2 unghiul de ascutite a lamei e cam mare si e mai greu de lucrat cu el la lucrari fine .
Am constatat ca problema cu etansietate se gaseste la modelele noi gen: mora robust,kashambol,.
Per ansamblu e un cutit bun.

Report abuse