Klarus S1 Ti-Scal - Briceag breloc

135,00 RON
cu TVA

Briceag Klarus S1 Ti-Scal, Titan, Otel carbon chirurgical

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (4/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Klarus S1 Ti-Scal

Klarus S1 Ti-Scal este un briceag ultra compact (100mm deschis si doar 58mm inchis) construit din titan, conceput special pentru utilizarea si purtarea zilnica (EDC). Lama este fabricata din otel carbon chirurgical. Este construit sa accepte orice lama pentru bisturiu si vine echipat cu doua lame nr. 11. (Nota: desi sistemul de montare a lamei este identic pentru toate modelele de lamele, deoarece exista diferente in lungime, latime, forma, etc., briceagul Klarus S1 Ti-Scal se va putea inchide doar atunci cand sunt utilizate lamele nr. 11. Cu toate celelalte modele =nr. 9-10, 12-36=, briceagul va putea fi utilizat doar deschis).

Titanul este aproape singurul metal din lume complet non - toxic pentru organismul uman (de aceea este utilizat in constructia dispozitivelor medicale), se utilizeaza in domeniul aerospatial, fiind capabil sa se adapteze la condițiile dure ale spatiului cosmic, precum si in domeniul auto si militar.

-Densitatea titanului de este 4,51g / cm3; mai mare decat a aluminiului, dar mai mica decat a otelului, cuprului si a nichelului. Aceasta ii ofera o greutate cu mult redusa fata de celelalte aliaje; cu toate acestea, duritatea este mai mare decat duritatea aluminiului si chiar si cea a otelului.
-Rezistenta la coroziune: Titanul este rezistent la rugina chiar si la adancimi foarte mari in oceane si mari; rezista foarte bine in medii acide cum ar fi acidul clorhidric sau azotic.
-Rezistenta la tempereturi ridicate sau scazute:  Punctul de topire al titanului este extrem de mare (1941°K sau 1668°C), acesta putand fi utilizat pentru o perioada indelungata la peste 600°C. Duritatea materialului creste odata cu racirea acestiua, maleabilitatea insa ramane aproape constanta. Metalul ramane flexibil chiar si aproape de 0 absolut (-253°C), fara a deveni casant.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Continut pachet Klarus S1 Ti-Scal:

Briceag Klarus S1 Ti-Scal Lama de rezerva Inel chei
S1 Ti Lama Inel
S1Ti
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
Titan
Lungime totala:
100.67 mm
Lungime lama:
30mm
Grosime lama:
1 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
Greutate:
4.5 g
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
12

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  08 Jun 2019 (Klarus S1 Ti-Scal - Briceag breloc) :
(5/5

Un bisturiu superb

In ciuda unor comentarii negative despre acest cutit cum ca este prea mic si ca este scump, am achizitonat aceasta "bijuterie". Prima impresie : mai vreau unul.
Calitatea finisajului este extraordinara. Il folosesc ca si medalion,agatat de gat.
Lamele se gasesc usor la preturi derizorii.
Nu se deschide accidental.
Si nu in ultimul rand, a fost o placere sa discut cu domnii care ofera asistenta din echipa Elanterna .

Report abuse
De pe  14 Dec 2018 (Klarus S1 Ti-Scal - Briceag breloc) :
(3/5

Multumit

Un briceag de purtat la chei. Te ajuta dacă vrei sa tai ceva. Folositor. Scump.

Report abuse