Morakniv PRO C - Cutit Morakniv - 1

Morakniv PRO C - Cutit

45,00 RON
cu TVA

Cutit Morakniv PRO C, TPE, Otel carbon

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Morakniv PRO C

Morakniv PRO C este un cutit perfect pentru orice activitate, cu lama din otel carbon satinat si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv construite din otel carbon, ating o duritate ridicata, sunt usor de ascutit si exceptional de durabile. Acest este indicat in aplicatii care necesita durabilitate ridicata si ascutire frecventa. Acesta este mai dur decat otelul inoxidabil, permitandu-i sa aiba un tais mult mai precis. Lama este calita la o duritate de 58-60 HRC, pentru a rezista mai bine la stresul loviturilor - despicat, cioplit, etc.

Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent. Teaca din plastic fixeaza cutitul pe pozitie, iar prinderea rapida garanteaza faptul ca veti avea intotdeauna cutitul la indemana.

Atentie! Pentru a preveni riscul coroziunii, curatati, stergeti si tineti uscate lamelele din otel carbon si ungeti-le dupa fiecare utilizare.

Continut pachet Morakniv PRO C:

Cutit Moravkiv PRO C Teaca Morakniv
Morakniv PRO C Teaca
12243
Material lama:
Otel carbon
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
206 mm
Lungime lama:
91 mm
Grosime lama:
2 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
127 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  15 Dec 2018 (Morakniv PRO C - Cutit) :
(5/5

Mora Pro C

Excelent cutit de lucru! Manerul este foarte confortabil, are si garda pentru extra protectie. desi nu a fost gandit pentru bushcraft se preteaza foarte bine. Este un excelent cioplitor. Raport calitate pret imbatabil.

Report abuse