Ganzo KNFBG-2 - Husa Ganzo - 1

Ganzo KNFBG-2 - Husa

20,00 RON
cu TVA

Husa pentru bricege Ganzo KNFBG-2, Nylon Balistic.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (4/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Husa pentru Bricege Ganzo KNFBG-2 

Ganzo KNFBG-2, este o husa construita din nylon balistic, ultra rezistent si foarte usor. Lateralele sunt elastice iar inchiderea se face cu un sistem velcro (arici) care se poate regla. Aceste caracteristici ajuta husa sa accepte mai multe lungimi si latimi de briceag. Este echipata cu un inel metalic D (de care se pot atasa carabine, inele de chei, etc.) si doua sisteme de prindere la centura: unul fix si unul rapid (cu capsa). Prinderea rapida este compatibila cu sistemele MOLLE. Este compatibila cu toate modelele de bricege Ganzo Firebird comercializate de noi.
Nota. Deoarece
 F720-BK si F720-OR
sunt cele mai late / groase modele Ganzo Firebird, vor intra mai greu, dar sunt si ele compatibile.

Pachetul contine:

1 x husa Ganzo KNFBG-2 

KNFBG-2
Husa din:
Nylon Balistic
Greutate:
20 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  08 Sep 2018 (Ganzo KNFBG-2 - Husa) :
(4/5

Nu doar pentru Ganzo

Este o husa foarte adaptabila, datorita partilor laterale elastice. Prinderea e pentru toate variantele posibile : curea, banda orizontala cusuta pe rucsac - caz in care folosesti bucla cu capsa (destul de solida capsa) sau inel.

Merge bine si pentru bricege Victorinox mai mari - seria 111 mm (Ruksack, Forester) sau 134 mm (RangerGrip) . Asta din urma e si lungimea maxima cu care se poate folosi, altfel nu se mai inchide.

Mi-ar fi placut sa aiba scaiul mai "lipicios" si partile libere de jos mai reduse, ca mearga si bricege mai mici fara sa ai grija ca le pierzi din husa.

Report abuse