Morakniv Fishing Comfort 090 Filet - Cutit Morakniv - 1

Morakniv Fishing Comfort 090 Filet - Cutit

99,00 RON
cu TVA

Cutit pentru filetat Morakniv Fishing Comfort 090 Filet, TPE, Sandvik 12C27

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Morakniv Fishing Comfort 090 Filet

Dupa cum sugeareaza si numele, Morakniv Fishing Comfort 090 Filet este un cutit conceput special pentru pescari, cu lama din otel inoxidabil Sandvik 12C27 si maner cu aderenta foarte ridicata, datorita modelului patentat de pe acesta. Cutitele Morakniv cu lama din otel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicatii marine, pescuit, camping, hiking, vanatoare si constructii, unde sunt utilizate intens si expuse in mod constant la murdarie si umiditate.

Seria Fishing Comfort a fost conceputa de Mora special pentru pentru pescari, amatori sau profesionisti. Modelul 090 Filet ofera dimensiuni compacte (90 mm lungimea lamei), suficient pentru captura normala, otel inoxidabil Sandvik 12C27, pentru o rezistenta inegalabila la coroziune, un profil special al lameil si o flexibilitate ridicata concepute special pentru filetat. Manerul ergonomic este prevazut cu o insertie de cauciuc care asigura aderenta sporita si un control excelent.

Cutitele Mora sunt confectionate din otel Sandvik de inalta calitate, caracterizat prin carbura ultra-fina care are ca rezultat o forjare si o intarire superba, pentru o claritate excelenta a marginilor si o performanta optima de taiere.Continutul ridicat de crom din otelul inoxidabil il face mai putin sensibil la coroziune decat un otel High Carbon, oferindu-i o durata de viata mai mare.

Continut pachet Morakniv Fishing Comfort 090 Filet:

Cutit Morakniv Fishing Comfort Filet Teaca Morakniv
Morakniv Fishing Comfort Filet Teaca
12207
Material lama:
Sandvik 12C27
Material maner:
TPE
Husa din:
Polimer
Lungime totala:
200 mm
Lungime lama:
90 mm
Grosime lama:
1.3 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
58
Garantie PF (luni):
24
Garantie PJ (luni):
24
Greutate:
93 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !