Ganzo Firebird G7412-BK-WS - Briceag Ganzo - 1

Ganzo Firebird G7412-BK-WS - Briceag

109,00 RON
cu TVA

Briceag Ganzo Firebird G7412-BK-WS, Fibra de sticla, 440C.

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Briceag Ganzo Firebird G7412-BK-WS

Ganzo Firebird G7412-BK-WS este un briceag cu lama dreapta, confectionata din otel inoxidabil 440C rezistent la coroziune, abraziune, si uzura, cu finisaj satin, linere din otel si plasele din fibra de sticla laminata G10 si lungime totala 205 mm. Acest cutit are o constructie robusta, un design superb, extrem de ergonomic si o greutate redusa de doar 150 grame. Profilul lamei este stil Drop Point. Vine echipat cu snur si fluier de urgenta. Comabinatia materialelor utilizate in constructie ii ofera o duritate ridicata, rezistenta excelenta la uzura si intemperii, iar datorita greutatii mici, poate fi transportat si utilizat in orice situatie, chiar zilnic (EDC). 

Este este prevazut cu clip reversibil in 2 pozitii. Deschiderea acestuia se poate face cu o singura mana, inchiderea nu. Sistem de blocare G-Lock (bolt action).

Pachetul contine:

1 x briceag Ganzo Firebird G7412-BK-WS
1 x fluier Ganzo

G7412-BK-WS
Material lama:
440C
Material maner:
G10 Laminat
Lungime totala:
205 mm
Lungime lama:
89 mm
Grosime lama:
3.3 mm
Tratament lama:
Satin
Tip lama:
Dreapta
HRC maxim:
60
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
12
Greutate:
150 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  02 May 2019 (Ganzo Firebird G7412-BK-WS - Briceag) :
(5/5

Ergonomic, foarte rezistent, dimensiune ideală

Mânerul are un contur și o mărime care îl fac foarte comod de mânuit, iar materialul din care sunt confecționate plăselele este rezistent și texturat, astfel încât briceagul nu alunecă din palmă nici atunci când este ud. Lama are o formă bună pentru o mulțime de operațiuni, iar finisajul mat o face rezistentă la amprente sau murdărie și ușor de curățat. Oțelul este foarte dur, am cioplit cu el un lemn gros și lama pare să nu se fi tocit deloc. Sistemul de blocare „împrumutat” de la americani funcționează excelent - briceagul deschis se simte în utilizare la fel de rigid ca un cuțit cu lamă fixă. Ca la toate celelalte Ganzo cumpărate, a fost nevoie să strâng imediat câteva șurubele care nu fuseseră înfiletate până la capăt din fabrică. Dintre toate modelele din colecție, acesta este cel pe care-l iau mereu cu mine în excursii. Fluierul este ușor și face mult zgomot; este fabricat dintr-un plastic inodor și pare destul de rezistent la zgârieturi, în condițiile în care îl port de câteva luni legat la un mănunchi de chei.

Report abuse