Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor. Detalii Cookies
    • 1. Informatii generale 

      Aceast document are rolul de a informa persoanele fizice cu privire la ce tip de date cu caracter personal sunt colectate, cum si unde am putea folosi aceasta informatie, cum intelegem noi sa protejam informatia colectata, cine are acces la informatia colectata si cum pot fi corectate in timp util inadvertentele din informatia preluata. 

      Despre noi
      OUTDOOR GEAR SRL (denumit in continuare operator), cu sediul in Corbu, numar de inregistrare la Registrul Comertului J13/2548/2013, cod fiscal RO32536423, Adresa email: vanzari@elanterna.ro este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal cu numarul...(sau a depus documentatia de inregistrare ca ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal cu numarul...)

      Operatorul respecta legislatia romana in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

      Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor pesonale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor personale colectate de catre noi.

      Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la Operator cu sediul in Corbu, Tel: 0720000918 sau prin e-mail la adresa vanzari@elanterna.ro

      Scopul colectarii datelor este facturarea si trimiterea produsele cumparate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, personalizarea serviciilor oferite catre dvs., informarea utilizatorilor cu privire la campanii promotionale desfasurate de operator, realizarea de tipologii ale vizitatorilor site-ului pentru optimizarea serviciilor oferite si marketing online. 
    • 2. Ce informatii colectam

      Operatorul colecteaza informatii de la utilizatorii sai in trei modalitati – direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduieste siteurile noastre si prin intermediul cookieurilor.

      Date personale furnizate direct de utilizator: atunci cand va faceti un cont la www.elanterna.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail, numarul dvs. de telefon si va putem cere alte informatii personale.

      Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita. In momentul in care doriti sa finalizati o comanda pe site-ul www.elanterna.ro, veti fi intrebati mai multe detalii legate de persoana fizica sau juridica pe numele careia trebuie sa se faca facturarea produselor cumparate de catre dvs.

      Date personale din raportul de trafic al serverului: atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteurile noastre. www.elanterna.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata, de obicei in scopul prevenirii fraudelor.

      Cookieuri: in ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, www.elanterna.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dvs..
      Cookieurile sunt fisiere de tip “.txt”, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dvs.. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.
      Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
    • 3. Cum si cand folosim informatiile

      www.elanterna.ro foloseste informatia colectata de la dvs. in mai multe feluri, in functie de tipul de informatie colectat:

      - Informatie furnizata direct de utilizator: aceasta informatie este folosita in scopul personalizarii serviciilor oferite dvs. si a verificarii identitatii dvs. Datele sunt acordate pentru cumpararea unui produs, ele vor fi folosite pentru facturare si livrare, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. De asemenea, in masura in care ati optat pentru primirea newsletter-ului nostru, vom folosi datele primite de la dvs. pentru corecta personalizare a acestuia si informarea dvs.cu privire la ofertele www.elanterna.ro;

      - Informatia colectata din raportul de trafic al serverului (asa-numitele log-uri de trafic) administrat de www.elanterna.ro: acest tip de informatie ne ajuta sa identificam care sectiuni ale siteurilor noastre, respectiv care produse sunt de interes pentru utilizatori.De asemenea ne poate indica daca un utilizator s-a inregistrat de doua ori pe acest site. www.elanterna.ro colecteaza pe o perioada determinata adresele IP ale vizitatorilor sai in scopul administrarii sigure a sistemului nostru informatic, in scopul evitarii activitatilor infractionale si, nu in ultimul rand, in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Operatorul nu utilizeaza datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP, cu exceptia cazurilor de frauda si tentativa de frauda cind ne rezervam dreptul a face acest lucru conform legii in vigoare.

      - Informatia colectata prin intermediul cookieurilor: www.elanterna.ro foloseste cookieuri pentru a va permite folosirea cat mai utila a serviciilor noastre si in scopul obtinerii de informatii statistice care sa ne permita imbunatatirea serviciilor noastre. Cookieurile va permit sa salvati parolele dvs. de acces si preferintele dvs. astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti din nou data viitoare cand ne veti vizita.



    • 4. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

      Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi.

      Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. www.elanterna.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati “log off” / “sign out” din contul dvs. din cadrul serviciilor online oferite de www.elanterna.ro la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de www.elanterna.ro.
      Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public (in cafenelele internet, spre exemplu).

      In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. insa, va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.
    • 5. Cine are acces la informatiile colectate de la dvs.

      De principiu www.elanterna.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil cu exceptia tertilor ce ofera serviciile de gazduire si transport.

      Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o data personala personal despre nici un utilizator individual. Se foloseste serviciul de monitorizare a traficului Google Analytics.

      In acelasi timp insa, www.elanterna.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede expres acest lucru, cind este cerut de o autoritatea competenta sau cand acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor si intereselor www.elanterna.ro.
    • 6. Cum putem corecta erorile din datele colectate de la dvs.

      Daca va creati un cont la unul dintre serviciile noastre, va putem trimite un e-mail de confirmare prin care sa va oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o si va descrie modalitatile prin care dvs. puteti modifica sau sterge datele contului pe care tocmai l-ati creat. Va sfatuim sa pastrati acest e-mail de confirmare, mai ales ca acest contine si informatii care va pot fi utile atunci cand apar probleme in accesarea serviciilor noastre. De asemenea, in acest email va este explicata procedura de accesare a datelor furnizate de dumneavoastra, respectiv de corectare a eventualelor greseli care ar fi aparut in introducerea acestora.
    • 7. Mesaje comerciale nesolicitate

      www.elanterna.ro se pronunta impotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). In momentul in care va inscrieti pe site-ul www.elanterna.ro va dam posibilitatea sa va abonati si la newsletter-ul nostru cu informatii despre promotiile www.elanterna.ro, prin bifarea unei simple casute. Va oferim posibilitatea de a va abona la newsletterul nostru si fara a fi un utilizator inregistrat. De asemenea, veti avea posibilitatea sa va desubscrieti in orice moment de la acest newsletter, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina contului dvs de pe www.elanterna.ro.
    • 8. Prezenta politica privind datelor personale a fost adoptata astazi, 01/ 01 / 2014, urmand ca in viitor, ori de cate ori o modificam, sa facem publica noua varianta pe prima pagina a websiteului www.elanterna.ro si veti primi o informare in acest sens in contul dvs. de utilizator. Aceasta varianta a Politicii privind Datele Personale este stocata la adresa
      Confidentialitate