Plegium Smart Pepper Spray - Spray piper inteligent Plegium - 1

  Plegium Smart Pepper Spray - Spray piper inteligent

  250,00 lei
  cu TVA

  Spray autoaparare inteligent Plegium Smart Pepper Spray cu lanterna, alarma 130dB si sistem de avertizare contacte (SMS, apel vocal) si share locatie in cazul utilizarii.

  Culoare: Negru
  In stoc
    Plata

  Poti plati in siguranta cu card bancar sau sa alegi plata la livrare (ramburs)

    Politica de livrare

  Cost de livrare 17 lei oriunde in Romania, fara kilometri suplimentari.

    Politica de retur

  Puteti returna produsele in termen de 14 zile

   Recenzii ale clientilor
  Nu a fost postata o recenzie inca
  in aceasta limba

  Plegium Smart Pepper Spray

  Plegium Smart Pepper Spray este un spray cu piper de putere maxima, cu pulverizare sub forma de jet si eficienta maxima a jetului de ~3 metri. Este echipat cu o alarma de 130dB, stroboscop LED, functie de avertizare prin apel telefonic si alerta automata prin SMS cu locatia dvs. catre contactele de urgenta pe care le-ati setat, in cazul utilizarii in timpul unui atac. Aceste functii, precum si aplicatia mobila cu care functioneaza dispozitivul, sunt gratuite, costurile fiind acoperite in totalitate de echipa Plegium. 

  Fabricat in Suedia.


  Spray cu piper

  Foloseste un proces brevetat, bazat pe teste si cercetare de laborator, pentru fabricarea unui lichid cu piper superior. In functie de model, ofera 10-15 secunde de pulverizare continua. Spray-ul contine de asemenea un colorant rosu foarte concentrat si un colorant UV, pentru a marca atacatorul. Datorita concentratiei mari de substanta activa, poate fi utilizat si impotriva animalelor agresive.


  Mesaje SMS si apeluri telefonice gratuite

  In cazul in care sunteti nevoit sa utilizati spray-ul cu piper, cel mai probabil aveti nevoie de ajutor - rapid. De aceea, atunci cand activati spray-ul, persoanele setate in aplicatie ca si contact de urgenta vor primi automat un apel telefonic si un SMS cu locatia dvs. GPS, astfel incat sa poata suna la politie si sa vina in ajutorul dvs. Spray-ul si telefonul se vor asocia automat prin Bluetooth cu ajutorul aplicatiei Plegium, disponibila gratuit in App Store si Google Play.


  Alarma next gen

  Pe langa orbirea temporara provocata de actiunea spray-ul cu piper, este important sa atragem cat mai multa atentie asupra situatiei, pentru a descuraja si mai mult atacatorul. De aceea, mai multe dintre produsele Plegium au o alarma incorporata. Sunetul alarmei a fost reglat pentru a rezona la frecventele in care auzul uman este cel mai sensibil. Presiunea acustica emisa este de 130 de decibeli, sau echivalentul unui motor cu reactie.


  Stroboscop LED

  Cele mai dese atacuri se intampla atunci cand afara este intuneric. Pentru a detecta mai usor atacatorul, anumite spray-uri cu piper Plegium sunt echipate cu o lumina LED puternica. Atunci cand actionati spray-ul cu piper, lumina se va aprinde automat. Acest lucru va permite sa vedeti clar jetul spray-ului si va ajuta sa ochiti mai rapid. Lumina LED din spray-urile cu piper Plegium are efect de stroboscop cu o frecventa de 19Hz (clipeste de 19 ori pe secunda), ceea ce ajuta la dezorientarea atacatorului.


  Breloc magnetic cu eliberare rapida

  Spray-urile Plegium vin echipate cu un breloc magnetic, cu eliberare rapida, care permite detasarea spray-ului cu o singura mana. Agatati spray-ul la chei sau intr-un compartiment din interiorul gentii / rucsacului / etc., astfel incat sa stiti unde il aveti. Daca trebuie sa-l folositi, doar trageti - brelocul se desprinde, astfel incat sa puteti scoate rapid spray-ul si sa-l utilizati.


  Inlocuire gratuita

  Plegium ofera o garantie unica: daca ati fost nevoit sa utilizati dispozitivul intr-o situatie de autoaparare si exista un raport in acest sens din partea politiei, puteti sa ne trimiteti o copie a raportului si va vom trimite un produs nou gratuit!

  BLK
  Lungime:
  103 mm
  Tip jet:
  Jet
  Volum:
  13 ml
  Raza de actiune (Metri):
  3 m
  Concentratie (OC):
  Maxima
  Diametru:
  30 mm
  Greutate:
  69 g
   Recenzii

  Fii primul care scrie o recenzie !  Inregistreaza un Cont Nou

  Ai deja un cont?
  Logheaza-te aici Sau Reseteaza Parola