ESP WS-01 - Curea tactica arma

109,00 RON
cu TVA

Curea tactica pentru arma lunga Euro Security Products WS-01

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Curea tactica pentru arma lunga Euro Security Products WS-01

Cureaua tactica cu atasare in doua puncte ESP WS-01, faciliteaza transportul confortabil al unei arme lungi. Arma ta este gata pentru utilizare imediata, in timp ce mainile tale raman libere pentru alte activitati. Cureaua nu ocupa prea mult spatiu, datorita latimii de numai 30 mm.
O curea flexibila de 20 cm (bungee) este amplasata la un capat al curelei. Aceasta curea bungee permite o manevrare mai rapida a armei chiar si cu echipament complet. Cureaua bungee reduce riscul de lovire atunci cand se trage arma in pozitie de tragere si permite utilizatorului sa efectueze rapid aceasta miscare chiar si atunci cand prinderea este stransa. Cablurile elastice flexibile sunt acoperite cu un manson protector din nailon.

O bucla mobila permite reglarea rapida a lungimii curelei (de la 104 la 156 cm). Lungimea poate fi modificata in functie de cerintele echipamentului sau situatiei - chiar si atunci cand cureaua este deja pe corpul tragatorului.

Arma este atasata cu doua carlige metalice. Carligele au un manson din nailon care protejeaza arma de zgarieturi. O clema de plastic pentru desfacerea rapida a armei este plasata la indemana in partea din fata a curelei.

WS-01
Lungime:
1040–1560 mm
Material:
Otel
Confectionat din:
Nylon balistic
Latime:
30 mm
Greutate:
187 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !