Suport lanterna pentru bicicleta Olight FB1 Olight - 1

Suport lanterna pentru bicicleta Olight FB1

35,00 RON
cu TVA

Suport pentru montarea lanternei pe bicicleta Olight FB1.

Cantitate

In stoc furnizor

 Recenzii ale clientilor
 (4/5)  - 2 note - 2 Recenzii(e)
Vezi distributia

Olight FB1 - Suport lanterna pentru bicicleta

Acest suport poate prinde si mentine stabil lanterne cu diametrul corpului cuprins intre 10 mm si 35 mm. Montarea si demontarea lanternei din suport si a suportului pe ghidon se face foarte usor cu ajutorul inelelor din cauciuc incluse in pachet. Partea ce se prinde pe coarnele bicicletei accepta diametre curpinse intre 10 mm si 35 mm.

Este construit din doua parti: partea superioara (lanterna - 10-35 mm) si partea inferioara (coarne - 10-35 mm). Componentele sunt unite printr-un surub ce pemite ajustarea unghiului de iluminare la O° sau 90° (90° pentru lanterne normale si 0° pentru lanterne tip anglehead - Armytek Wizard, Olight H2R, etc.). 

Suportul este construit din PVC industrial si cauciuc.

Pachetul contine:

1 x Suport Olight FB1
2 x Inele cauciuc

FB1

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  19 Apr 2019 (Suport lanterna pentru bicicleta Olight FB1) :
(3/5

Mic si stabil

Se monteaza repede. Are mai multe benzi elastice potrivite pentru diferite grosimi ale ghidonului. Este destul de stabil. Il folosesc cu o lanterna Led Lenser M1.

Report abuse
De pe  08 Sep 2018 (Suport lanterna pentru bicicleta Olight FB1) :
(5/5

Versatil si ingenios

Am mai luat suporturi pentru frontale de 90 grade sa le folosesc la bicicleta, de pe site-urile chinezesti, dar acesta e mult peste ele. Se adapteaza la o multime de situatii, avand doua diametre si putand fi setat la 0 grade sau 90. Sta cel mai bine in partea ingrosata centrala a ghidonului. Tine frontala destul de bine cu inele groase de cauciuc si nu o zgarie.

Se instaleaza foarte usor, la fel de usor e sa scoti frontala daca lasi bicicleta mai mult intr-un loc, ca sa nu ramai fara iluminare :)
Pentru cei care numara gramele si pe bicicleta, are greutatea de 24 g.

Report abuse