Suport lanterna pentru bicicleta Klarus B1K

35,00 RON
cu TVA

Suport 360° pentru montarea lanternei pe bicicleta Klarus B1K

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc

 Recenzii ale clientilor
 (5/5)  - 1 note - 1 Recenzii(e)
Vezi distributia

Klarus B1K - Suport lanterna pentru bicicleta

Acest suport poate prinde si mentine stabil lanterne cu diametrul corpului cuprins intre 16mm si 48mm. Prinderea si scoaterea lanternei se face rapid, dupa reglarea surubului pentru diametru, cu ajutorul clemei rapide.

Partea ce se prinde pe coarnele bicicletei accepta diametre curpinse intre 33mm si 36mm. Lanterna se poate regla 360° pe orizontala pentru a lumina in directia dorita. In pachet sunt incluse si doua distantiere/protectii din cauciuc de 3mm si 5mm grosime.

Suportul este construit din PVC industrial si cantareste 105 grame (fara lanterna).

Pachetul contine:

1 x Suport Klarus B1K
1 x Distantier 3 mm
1 x Distantier 5 mm

B1K

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii
De pe  16 Apr 2018 (Suport lanterna pentru bicicleta Klarus B1K) :
(5/5

Dani BN

Un produs robust la prima vedere, cu plastice de calitate, care nu dau impresia de casant. Tine bine o lanterna mica-medie (Olight S10 baton). Am cumparat suportul in special pentru o lanterna Led Lenser MT6. Totusi, aceasta lanterna pare sa fie putin cam grea pentru acest suport, deoarece misca cam tare in timpul mersului din articulatia de rotatie 360 grade. Sper sa reziste, avand in vedere ca circul doar pe asfalt (cu toate in oras, drumurile arata ca si dupa bombardament). Legat de suportul tehnic, totul a decurs foarte bine, persoana care mi-a dat informatii despre produs s-a uitat in pachet pentru a-mi confirma ceea ce am vazut in imaginile de pe site.
Am vazut ca dati vouchere si atunci cred ca mai cumpar un suport, sa am in caz de urgenta :)

Report abuse