Klarus FM2 - Prindere magnetica pentru lanterna

150,00 RON
cu TVA

Montura magnetica pentru arma Klarus FM2

Cantitate

Nu sunt suficiente produse in stoc


 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Montura magnetica Klarus FM2

Klarus FM2 reprezinta colaborarea dintre brandul Klarus si clientii acestuia. In urma feedback-ului primit de la vanatori, fortele de ordine si colaboratori, Klarus a creat montura magnetica perfecta. Compacta, usoara si capabila sa reziste in orice conditii, este perfecta pentru oricine are nevoie de un sistem de montaj al lanternei pe arma, rapid si sigur.

Inclus in pachetul standard sunt 3 pad-uri din cauciuc (de 1,2 si 3 milimetri, care se monteaza in functie de grosimea corpului lanternei) si o banda de silicon profilat. Este primul suport magnetic care accepta diametre ale corpului lanternelor de pana la 27.5 milimetri. Asta inseamna ca puteti monta chiar si lanterne alimentate de acumulatori Li-Ion 21700 (cum ar fi Klarus XT21X), lucru practic imposibil pana acum fara a fi nevoie sa achizitionati o montura magnetica mare si greoaie!

Unii clienti au semnalat tendinta monturii de a se desprinde de pe teava armei atunci cand lanterna se agata de crengi, tufisuri, etc. Pentru a preveni aceasta situatie, Klarus a ales o solutie simpla, dar eficienta. Partea inferioara este prevazuta cu doua cleme unde se ataseaza o banda de silicon profilat care trece peste teava / tevile armei. Astfel, montura nu se va misca, indiferent de recul sau daca lanterna se agata. Acest sistem va oferi o stabilitate sporita lanternei.

FM2 este compatibil cu lanterne ce au diametrul corpului cuprins intre 23 - 27.5 milimetri si diametrul capului de pana la 65 de milimetri. Se poate prinde pe orice tip de arma si teava (carabina, lisa, juxtapusa, boc, airsoft, etc.) si rezista la socuri indiferent de calibru. Suportul nu va aluneca si nu se va desprinde de teava, datorita magnetilor foarte puternici si a benzii de silicon. Magnetii de prindere sunt imbracati in cauciuc pentru a nu zgaria teava armei.

Continut pachet Klarus FM2

1 x Montura magnetica Klarus FM2
1 x Banda silicon
3 x Pad-uri cauciuc

FM2
Material:
Duraluminiu anodizat HAIII
Dimensiuni (milimetri):
50 x 41.87 x 59.48
Greutate:
119 g

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !