UV-2001 - Incarcator Wireless cu sterilizator UV

175,00 RON
cu TVA

Incarcator Wireless cu sterilizator UV - Modul led UV, 2W @ 254nm, 10W incarcare wireless.

Cantitate

In stoc

 Recenzii ale clientilor
Nu a fost postata o recenzie inca
in aceasta limba

Incarcator Wireless cu sterilizator UVC, model UV-2001

UV-2001 este un incarcator multifunctional care asigura incarcarea wireless a telefoanelor mobile, sterilizarea acestora si a obiectelor mici, precum si eliminarea mirosurilor neplacute prin functia de aromaterapie. Este disponibil in trei culori: albastru, alb si roz. Va rugam sa specificati culoarea pe care o doriti la plasarea comenzii.

-Incarcare wireless

Este compatibil cu toate telefoanele mobile dotate cu functie de incarcare wireless (Apple, Samsung, Nokia, Huawei, etc.). Utilizeaza tehnologia de incarcare rapida QI 10W. Incarcarea se face plug and play: Conectati cablul la un port USB (de preferat un incarcator de priza cu incarcare rapida - 5V / 2A sau 9V / 2A), asezati telefonul pe capacul incarcatorului UV-2001 si incarcarea va incepe.

-Sterilizator UV

Utilizeaza un modul LED cu lumina UVC cu o lungime de unda de 254 nm care va distruge bacteriile si virusurile cu o eficienta de 99.9% prevenind astfel inmultirea acestora. Se poate utiliza pentru telefoane mobile (diagonala maxima 6.5"), chei, ochelari, bijuterii, ceasuri, masti, etc. Deschideti capacul si introduceti obiectul pe care doriti sa il dezinfectati, inchideti capacul si apasati butonul. Incarcatorul va da un semnal sonor scurt sa va anunte ca procesul de sterilizare a inceput. Durata de sterilizare este de 5 minute. La finalul procesului, incarcatorul va da trei semnale sonore scurte.

-Functie aromaterapie

Inainte de inceperea procesului de sterilizare puteti adauga cateva picaturi de uleiuri esentiale in spatiul dedicat din interiorul incarcatorului.

Pachetul contine:

Incarcator Wireless cu

sterilizator UV-2001

Cablu alimentare USB Type C Pompita uleiuri esentiale
UV2001 Type C
UV-2001
Led:
Ultraviolet
Alimentare:
USB Type C
Nuanta lumina (°K):
UV 254 nanometri
Lungime:
205 mm
Incarcare rapida:
Da
Latime:
121 mm
Inaltime:
40 mm
Greutate:
360 g
Garantie PF (luni):
12
Garantie PJ (luni):
6

Produse asemanatoare

(5 alte produse in aceeasi categorie)

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !