Cos de cumparaturi  

Nici un produs

0,00 lei Livrare
0,00 lei TVA
0,00 lei Total

Cos de cumparaturi Cumpara

elanterna.ro

Catalog

Categorii v
Producător v

Reduceri

Nitecore Intellicharger I4 - Incarcator acumulatori

Incarcator pentru acumulatori Nitecore...

114,55 lei

» Toate reducerile

Lanterne led

Exista 76 produse.

De multe ori ne intrebam de ce lanterne cu led si nu una conventionala cu bec. In primul rand, lanterna led pentru eficienta mai mare in iluminare si anume lumina mai puternica cu un consum mic de energie. In al doilea rand pentru fiabilitate deoarece o lanterna cu leduri are o durata de viata mult mai mare decat in cazul unui bec conventional. In general aproximativ 50.000 de ore de functionare sunt asigurate pentru o lanterna cu led de calitate.In aceasta categorie sunt incluse si modele de lanterne tactice Gama de lanterne led beneficiaza de garantie 24 de luni. Toate ofertele de lanterne led

Mai mult

produse pe pagina

Subcategorii

 • Lanterne tactice

  Lanterne tactice - cu constructie speciala, destinate uzului fortelor de ordine, fortelor armate, pentru airsoft si vanatoare.

 • Lanterne puternice - paza

  O selectie de lanterne profesionale si lanterne reincarcabile cu acumulator ce au incorporat sistem de incarcare propriu. In aceasta categorie am intordus si gama de lanterne puternice. Lanterne cu putere de iluminare mare destinate in special pentru paza si interventii. Categoria lanterne puternice include lanterne lumineaza pe distante de minim 250 de metri.

 • Lanterne EDC

  Lanterne EDC ( evry day carry) sunt lanterne de mici dimensiuni ce pot fi purtate cu usurinta in buzunar, prinse pe post de breloc la chei. Aceste mini lanterne functioneaza fie cu baterii fie cu acumulatori.

 • Camping-Outdoor

  Lanterne pentru camping sau pentru activitati cotidiene, sport , outdoor

 • Lanterne frontale

  Lanterne frontale prevazute cu dispozitive de pus pe cap pentru a fi utilizata fara ajutorul mainilor. Sunt utile pentru activitatile si sporturile ce necesita ambele maine pentru a fi practicate.

 • Lanterne subacvatice

  Lanterne subacvatice, special construite pentru scufundari. Gama de lanterne pentru scufundari au constructia mai solida, inele din cauciuc de etansare mai multe si sticla mai groasa pentru a face presiunii apei. Aceste lanterne functioneaza la adancimi de pana la 150 de metri, sunt potrivite pentru uzul scafandrilor.

 • Faruri biciclete

  Faruri biciclete - Sisteme de iluminat cu led si acumulatori pentru biciclete.

 • Lanterne IR / UV

  In aceasta categorie am inclus lanterne cu destinatii speciale. Lanterne cu lumina in spectrul infrarosu IR si ultraviolet UV